Repair Café Doesburg verruimt openingstijden

Repair Café Doesburg breidt uit. Vanaf  6 oktober kunnen belangstellenden  ook op dinsdagavond terecht om kapotte spulletjes te laten repareren en deskundig advies te krijgen.


Tot op heden was het Repair Café alleen op de eerste dinsdag van de maand enkel ’s middags geopend. Daar komt vanaf 6 oktober dus verandering in.

 

Wat doe je met een cd-speler die niet open wil, een broodrooster of bladblazer die het niet meer doet, een computer die u niet meer aan de praat krijgt? Kom dan naar het Repair Café Doesburg om samen met vrijwilligers je spullen te repareren en om deskundig advies te krijgen.

 

Er zijn naaimachines aanwezig en de naaivrijwilligers kunnen helpen bij kleine kledingreparaties en verstelwerk.

 

Wie niets heeft om te repareren, is ook welkom om te komen helpen of een praatje te maken. Bel voor meer informatie met Helene den Breeker 0313-820 030 of mail naar h.denbreeker@caleidoz.nl of bel met Gertie Jordens 0313-820035. Repair Café Doesburg is een initiatief van Caleidoz Welzijn en Buurtacademie Doesburg, en is gevestigd in het gebouw op speeltuin Kindervreugd in de Marijkelaan 1 in Doesburg.

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Is er zoveel belangstelling dat men meer uren open gaat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑