Isala Groep Scouting Doesburg houdt op zaterdag 4 juli een Kids Survival Day. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar kunnen hun grenzen verleggen op het survivalparcours dat bestaat uit touwbruggen, een hindernisbaan, een oversteek met een vlot en nog veel meer.

 

De inschrijving begint om 13.30 uur en om 14.00 uur gaat het programma van start. In kleine groepjes wordt er onder begeleiding van oudere scouts een parcours afgelegd. De dag eindigt om 16.30 uur. Deelname aan de Kids Survival Day kost 1 euro.

 

De Kids Survival Day wordt ieder jaar georganiseerd door Scouting Doesburg en is voor zowel leden van scouting als niet leden. Tijdens de middag kunnen de kinderen zich laten uitdagen door tal van survivalactiviteiten. Het is een perfecte manier om scouting te leren kennen en je grenzen te verleggen.

 

De reguliere opkomsten van de Bevers, Welpen Meiden en Welpen Jongens gaan zaterdagochtend 4 juli niet door. Zij zijn in de middag welkom om te komen survivalen. Deelname voor hen is gratis. De padvindsters en verkenners helpen de hele dag bij de activiteiten van de Kids Survival Day.