Kinderfilm ‘Het lied van de Zee’ in het Arsenaal in Doesburg

In het filmhuis van Doesburg wordt op zaterdag 12 maart om 14.00 uur de kinderfilm ‘Het lied van de Zee’ gedraaid. De film is voor kinderen vanaf 6 jaar en is Nederlands gesproken. Kinderfilmorganisatie ‘de Teil’ draait de film in Het Arsenaal, Kloosterstraat 15, in Doesburg. De toegangsprijs is 3,50 euro met na afloop iets lekkers.

Ben en zijn kleine zusje Saiorse wonen samen met hun vader in een vuurtoren op een klein eilandje. Hun oma neemt de twee kinderen echter mee naar de stad, om ze zo te beschermen tegen de gevaren van de zee. Maar dan komt Ben erachter dat zijn zusje een selkie is, die met haar lied gevangen elfjes kan bevrijden. Daarvoor moeten ze wel weer terug reizen naar hun oude woning. Op hun reis besluit een uilenheks hen te dwarsbomen. Het Lied van de Zee (Song of the Sea) behaalde een OSCAR-nominatie in de categorie ‘beste animatiefilm’ van 2015.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events,LekkerszenZo,Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑