Xycleservice in Doesburg houdt op zaterdag 12 en zondag 13 maart weer de jaarlijkse opstapdagen voor elektrische fietsen. Mensen die meer willen weten over elektrische fietsen of een proefrit willen maken, kunnen op 12 en 13 maart van 11.00 tot 16.00 uur terecht bij Xycleservice op het industrieterrein op Beinum.

Tijdens dit weekend kunnen bezoekers de meest verkochte, maar ook nieuwe merken en technieken, uitproberen door zelf een proefrit te maken op de aanwezige elektrischefietsen.

U kunt bij Xycleservice verschillende bekende merken uitproberen zoals Gazelle, Batavus en Giant. Tevens kunt u, exclusief, als eerste de nieuwe Giant Elegance met vernieuwde Yamaha midden motor bewonderen en uitproberen. Maar ook het “handmade” MultiCycle uit Ulft met fietsen van 22 kilo inclusief accu, mag niet ontbreken en is ruim vertegenwoordigd. Ook staan er elektrische mountainbikes klaar om een proefrit mee te maken.

Vergelijk de verschillende merken met midden, voor of achterwiel motor. Zelfs voor de kids hebben ze bij Xycleservice hard gewerkt om een 24” kinderfiets om te bouwen tot een hypermoderne e-bike voorzien van alle snufjes en een actieradius van ruim 65 km.

Tevens is er ook een ruim assortiment aan gebruikte elektrischefietsen om een testrit op te maken.

De opstapdagen zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur en de koffie en thee staan voor klaar. Bezoekers kunnen zich laten informeren van fiets tot verzekering inclusief pechhulp onderweg of een fietsdrager voor achter op de auto. Voor meer informatie, Xycleservice, Leigraafseweg 33F, Doesburg, tel: 0313-412727, info@xycleservice.nl, www.xycleservice.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events,LekkerszenZo,Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.