Voor kinderen vanaf 3 jaar draait op zaterdag 14 januari een leuke film in Het Arsenaal in Doesburg. Kinderfilmhuis De Teil presenteert om 14.00 uur de film ‘Willie en het wilde konijn’.

Het gaat om een Nederlands gesproken animatiefilm van 63 minuten. Naast deze film draaien er nog drie korte animatiefilmpjes. De entree voor deze film bedraagt 3,50 euro. Dat is inclusief iets lekkers na afloop.

De film gaat over het tamme konijn Willie. Hij woont in een hok op de boerderij. Maar op een dag kan hij ontsnappen. In het bos proeft hij voor het eerst van de vrijheid. Hij ontmoet Wild Konijn en samen hebben ze het goed naar hun zin. Tot Willie heimwee krijgt. Maar onderweg naar de oude, vertrouwde boerderij, lopen de dingen anders dan verwacht…

Willie en het Wilde konijn wordt voorafgegaan door enkele korte animatiefilms voor kleuters: Schaak, Hoogtevrees en Biggetje vliegt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.