In de filmzaal op de eerste verdieping van Het Arsenaal in Doesburg draait op 19 november de kinderfilm Pelle en de Waterdieven. De film wordt gedraaid door kinderfilmhuis De Teil en start om 14.00 uur. De entree bedraagt 3,50 euro.

Pelle de politiewagen moet zijn dorp beschermen tegen twee waterdieven. Tijdens een hevige storm knapt de elektriciteitskabel die een klein Noors kustplaatsje van stroom voorziet. Pelle komt in actie en slaagt erin een nieuwe kabel naar het dorp te leiden. Hij raakt de oude kabel aan en krijgt een gigantische schok.

Iedereen denkt dat Pelle verslagen is. Maar dan komt hij weer tot leven. Voortaan gaat hij door het leven als elektrische auto! Intussen zijn buiten het dorp twee duistere figuren actief. Als Pelle de dorpelingen waarschuwt, wil niemand hem geloven. De twee waterdieven moeten gestopt worden…

De film is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en duurt 74 minuten. De film is Nederlands gesproken en na afloop krijgen de bezoekers iets lekkers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.