Kinderfilmorganisatie De Teil draait op 12 december in de filmzaal Het Arsenaal de film Pettson’s Belofte uit de reeks van Pettson & Findus. De filmmiddag begint om 14.00 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De toegangsprijs is 3,50 euro met na afloop iets lekkers.

Pettson woont nog steeds op hun boerderij, de oude Pettson en zijn ‘ongeneeslijk nieuwsgierige’ kat Findus. Een dik sneeuwtapijt bedekt het huis want Kerstmis nadert. Voor poes Findus duurt het wachten zoals altijd veel te lang.

Dit jaar hebben de kinderen uit de buurt hem het hoofd op hol gebracht met hun verhalen over de kerstman. Natuurlijk wil Findus op kerstavond ook pakjes… én de kerstman op bezoek! Maar waar haal je een kerstman vandaan? Pettson begint een ingewikkelde kerstmanmachine te bouwen, maar dat is zelfs voor zijn uitvindersbrein te hoog gegrepen.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.