Om Doesburg kennis te laten maken met Bas Weetink, fotograaf van deze panoramafoto van Doesburg, mocht Beursvloer Doesburg drie organisaties verblijden. Deze organisaties mogen een maand genieten van dit mooie fotoschilderij.Inmiddels is de foto naar de eerste winnaar gegaan op de Beumerskamp: Caleidoz Welzijn. De foto hangt daar tot 5 januari. 

De foto is tijdens de Inloop te bezichtigen op de Beumerskamp (Breedestraat 39), van maandag t/m donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. Bij de inloop kunt u als inwoner van Doesburg terecht voor een kopje koffie/thee, ontmoeting en verschillende activiteiten.

Caleidoz Welzijn Doesburg was op 2 november deelnemer bij Beursvloer Doesburg en heeft daar een paar matches gesloten. Wilt u meer weten over Beursvloer Doesburg of volgend jaar deelnemen aan de Beursvloer kijk op: buurtacademiedoesburg.nl of beursvloer.com  

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.