Kitty de Wolf brengt nieuw bakboek uit

De voormalige Doesburger Kitty de Wolf heeft een nieuw boek uitgebracht. Het gaat om het boek ‘Bakfeest! Fondant & Zo’. De foto’s in het boek zijn gemaakt door Joost de Wolf van JdW Fotografie uit Doesburg.

 

‘Bakfeest! Fondant & Zo’ is het vierde boek uit de serie van De Wolf. Het is een boek over het maken en versieren van cupcakes en taarten versierd met fondant. Het boek start met een basisrecept waarna een keur aan eenvoudige decoratie-ideeen de revue passeren, voorzien van stap voor stap uitleg en smaakvolle fotografie.

 

De foto’s zijn afkomstig van Joost de Wolf, eigenaar van JdW Fotografie en auteur van de rubriek ‘7 Vragen voor de voorzitter’ op DoesburgDirect.nl. Van de serie ‘Bakfeest!’ zijn er in totaal 55.000 boeken verkocht. Kitty de Wolf is voormalig inwoonster van Doesburg en dochter van de eigenaar van de voormalige bakkerij De Wolf in Doesburg. Het boek wordt uitgegeven door Tition Creatief en voor 14.95 euro verkrijgbaar via Bol.com.

2 reacties

  1. Kitty de Wolf

    LEUK!!!! Dit hier te lezen!

  2. Kitty de Wolf

    Nog even iets toevoegen…..kopen bij BOL.com kan, maar onder het mom: houd de plaatselijke winkeliers in leven….gewoon lekker kopen/bestellen bij Boek en Buro!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑