Stijl Iconen in Doesburg krijgt op dinsdagavond kledingcoach en personal shopper Chanine Krisman over de vloer. Krisman gaat deze avond in op de do’s en dont’s op het gebied van kleur en stijl, en geeft persoonlijk advies.

Een uitgelezen kans om jouw keuzestress en onzekerheden op het gebied van kleur en stijl te lijf te gaan, zo laat eigenaresse Monica Rijkaart van Stijl Iconen weten. Krisman is eigenaar van Stijl op Peil.

Het belooft een gezellige avond te worden met onder andere een hapje en een drankje én 10 procent korting op aankopen. Deelname aan deze avond kost 15 euro per persoon en aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar info@stijl-iconendoesburg.nl.

Stijl Iconen is gevestigd in de Kerkstraat 37 in hartje Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.