Kleurrijk Doesburg, het fashion event van de Doesburgse kledingwinkels, wordt op zaterdag 4 april gehouden. Die dag zijn er twee modeshows in het centrum van de stad. Nieuw is een winactie onder het publiek.

De Doesburgse kledingzaken laten hun nieuwste collectie zien bij twee modeshows op de driesprong in het centrum. De eerste modeshow is om 13.00 uur. De tweede om 14.30 uur. De modeshows worden begeleid door ladyspeaker Annemarie Hartjes. DJ Martijn zorgt voor de muzikale omlijsting.

Nieuw is dat er een winactie is onder het publiek. Tijdens de modeshows worden er loten uitgedeeld en deze kunnen ingevuld in een bus op de driesprong worden gedeponeerd. Vervolgens worden er winnaar uit getrokken, die waardebonnen krijgen om te gebruiken bij de deelnemende kledingzaken.

Kleurrijk Doesburg is een gezamenlijk initiatief van meerdere kledingzaken in Doesburg. De modeshows worden doorgaans in het voorjaar en in het najaar gehouden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg