Knutselmiddag Creatief-in op 5 oktober in Martinikerk

Leerlingen van basisscholen uit Doesburg kunnen 5 oktober weer knutselen tijdens het jaarlijkse evenement Creatief-in in de Grote Martinikerk in Doesburg. Vorig jaar namen er ruim honderdzeventig kinderen deel aan de Doesburgse knutseldag. Waarbij timmeren, kleien en schilderen populair is. Creatief-in begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

 

Alle basisschoolleerlingen van Doesburg en Angerlo zijn op die zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom om te komen knutselen in de Grote Martinikerk van Doesburg. Je kan er bijvoorbeeld kleien, schilderen of timmeren, een armbandje knopen, een libelle maken om in je kamer op te hangen, een schaapje van wol of een sneeuwuiltje van een dennenappel.

 

Bij alle tafels is hulp aanwezig om de kinderen te assisteren bij het maken van de werkstukken. Voor nog heel jonge kinderen, die wat meer hulp nodig hebben, is het fijn als vader, moeder, opa of oma mee komt, zo laat de organisatie weten. Het is belangrijk dat de kinderen oude kleren aantrekken, waarop geknoeid kan/mag worden, want de kleren kunnen best heel vies worden.

 

De bibliotheek is die middag ook weer vertegenwoordigd. Daar kun je bekroonde of genomineerde kinderboeken bekijken.

 

Het belooft dus weer een geslaagde middag te worden en dat voor maar 1 euro per deelnemend kind. Het is handig om een tas of een doos mee te nemen waarop de naam staat, zodat ieder kind zijn/haar werkstuk(ken) weer makkelijk mee naar huis kan nemen.

 

1 reactie

  1. Erica Idema

    Ik heb een voorraadje knutselhout wat weg moet ivm verhuizing. Heeft u interesse? Gratis af te halen (Doesburg), maar wel op afspraak. Zondag 30 juni zou bijvoorbeeld kunnen.
    Erica Idema, 06 30 85 93 54

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑