Bakkerij Koenen, de Echte Bakker met 8 bakkerswinkels in de regio waaronder in Doesburg en Boulangerie PASCAL in het centrum van Arnhem, start vanaf vrijdag 26 Februari met hun nieuwste vestiging aan het Rembrandtplein te Zevenaar.

De opening in Zevenaar  is het vervolg op het faillissement van bakkerij de Zeven Aren. Buiten het ruime assortiment aan tarwe, volkoren, meergranen,desem en spelt brood is er in de winkel ook ruimte voor diverse streekproducten, moestuin jam, chocolade, cake en koekwerk. Daarnaast is er een dagvers banket assortiment van banketbakkerij Jansen de Koning.

‘Door de opening van het filiaal van Koenen in Zevenaar verruimen we een groot gedeelte van ons verzorgingsgebied. We leveren immers brood en banket vanuit onze bakkerij in Westervoort een groot gedeelte van de Achterhoek en Liemers tot aan het rivierengebied van Arnhem en Nijmegen’, aldus Pascal Jansen van Echte Bakker Koenen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.