Volgende maand bezoekt het voormalige Koninklijke jacht de Piet Hein Doesburg. Er zijn nog mogelijkheden om de boot ’s avonds op 17 en 18 augustus te huren voor besloten gezelschappen tot zo’n 30 personen.

De Piet Hein is vernoemd naar de 17e-eeuwse Nederlandse zeevaarder Piet Hein. Het jacht werd in 1937 aangeboden als Nationaal geschenk aan het toenmalig prinselijk paar, prinses Juliana en prins Bernhard.

Tegenwoordig worden er vaartochten door het land mee gehouden en in augustus doet de Piet Hein onze stad aan. De boottochten voor overdag zitten zo goed als vol, maar voor de avond zijn nog mogelijkheden voor gezelschappen.

’s Avonds is de boot namelijk nog beschikbaar om te boeken voor gezelschappen. De boot is op 17 en 18 augustus van 19.00 tot 23.00 uur beschikbaar voor besloten gezelschappen.

Wie meer wil weten over de mogelijkheden, kan contact zoeken met stadspromotor Niels Weijers via stadspromotor@doesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.