Koninklijke onderscheiding voor Marga Bles

Marga Bles uit Doesburg is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Bles krijgt een lintje voor haar inzet voor de Motorrun in Doesburg. Afgelopen weekend werd dit evenement voor de 25ste keer gehouden.

 

‘Al 25 jaar ben je actief om het welzijn van personen met een verstandelijke beperking te verbeteren. Je hebt in 1990 het initiatief genomen om voor mensen met een verstandelijke beperking activiteiten te organiseren in en vanuit Doesburg. Zoals het organiseren van een run met motoren met zijspan door een deel van Oost-Gelderland. Om voldoende motorijders met zijspan bij elkaar te krijgen greep je elke gelegenheid aan’, staat te lezen in de motivatie.

 

Vervolgd door: ‘Je stond  soms bij een tankstation om elke motorrijder met zijspan aan te klampen en te vragen om alstublieft een dag mee te gaan om mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Soms reed je zelfs achter motorrijders met zijspan aan, zodat je alsnog met succes jouw boodschap met succes kon uitdragen’.

 

Marga Bles is naast organisator van de jaarlijkse Motorrun ook bekend als kunstenares. Haar beelden zijn zowel binnen de regio als daarbuiten bekend. 

1 reactie

  1. Tom Kets

    Marga van harte gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑