Vishandel Fieret naar Meipoortstraat in Doesburg

Vishandel Fieret is verhuisd. De Doesburgse viswinkel is verhuisd van de Bergstraat naar de Meipoortstraat, hoek Zandbergstraat.

 

De nieuwe winkel is 3 misschien wel 4 keer groter dan de vorige. ‘Dat geeft mij veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld dat ik nu in de winkel kan blijven staan. De bakoven stond in de oude zaak achter. Nu staat de bakoven in de winkel’, aldus Justus Fieret.

 

Fieret vervolgt: ‘Alles gebeurt nu in de winkel en dat is veel leuker. Je kunt nu een visje schoonmaken in het zicht van de klanten. Ik hoop op meer aanloop in de Meipoortstraat. Mensen zien je bezig in de winkel. Dat trekt de aandacht’.

 

Nu de winkel groter is, denkt Fieret voorzichtig aan uitbreiding van het assortiment. Zo overweegt hij om te gaan werken met kant-en-klare visgerechten die mensen thuis in de oven kunnen schuiven. Of meer gaan doen met hapjes. ‘Maar ik moet nog uitzoeken of daar markt voor is’, aldus Fieret.

 

Rondom de verhuizing heeft Fieret geen speciale actie opgezet. Wel is binnenkort de nieuwe haring weer voorradig. ‘Dat zorgt altijd voor een piek, voor een paar leuke weken’, aldus Justus Fieret.

02] Vishandel Fieret

1 reactie

  1. robert duis

    @Fieret-Family.

    Namens de Duis-Family wens ik U heel veel succes in Uw nieuwe vestiging.
    Moge de “business-results” gelijke tred houden met de vergroting van de verkoop-ruimte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑