Breien en haken zijn al lang af van het ‘oma-imago’ en zijn in de wintermaanden razend populair, mede aangewakkerd door het vele thuis zijn als gevolg van de lockdown. Renske Creatief brengt in Doesburg handwerkspullen aan huis.

Renske Creatief is een webwinkel voor handwerkartikelen. De online winkel wordt gerund door Renske Hoekzema, die op verzoek bestellingen bezorgd in Doesburg.

Bestellen kan op www.renskecreatief.nl. Naast bestellen is ook afhalen op afspraak mogelijk. De webshop bevat onder andere patronen, handgeverde garen, boeken, naalden, verf, kraamcadeaus en mondkapjes.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China