Koop lokaal online: Speciaal actiegezinsmenu bij Restaurant China

Restaurant China in de Kerkstraat is al enige tijd gesloten om uit eten te gaan vanwege de coronamaatregelen. Maar om bewoners van Doesburg extra te verwennen heeft mevrouw Hu een speciaal actiegezinsmenu samengesteld, die gratis wordt thuisbezorgd.

Het actiegezinsmenu bestaat uit kroepoek, mini-loempia’s, babi pangang, tjap tjoy, foe yong hai, gebakken kipfilet met malaya-ketjapsaus, saté ajam, grote nasi en grote bami. Dit menu is te bestellen door te bellen met 0313-473143, of door te appen naar 06-50665868. Ook kan het menu, net als andere menu’s of losse gerechten, online worden besteld.

De actiegezinsmenu wordt gratis bezorgd in Doesburg, Angerlo en Drempt, uitgezonderd de feestdagen. Afhalen kan ook. Maandag, woensdag en donderdag van 16.00 tot 20.00 uur. En vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 20.00 uur. De bezorgdienst rijdt vanaf 16.30 uur. Dinsdag is Restaurant China gesloten.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

2 reacties

  1. ingrit

    en wat kost dat speciale menu dan?

  2. Marijke

    33.80

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑