Beenhamtaart, paté of gehaktbrood op tafel? Speciaalzaak Delikasa heeft de webshop opgetuigd met ‘kerstspecials’. Simpel online bestellen en afhalen in de winkel in de Kerkstraat op speciale tijden.

Delikasa is open in de lockdown. De delicatessenshop biedt naast kazen en noten ook speciale delicatessen aan voor bij de feestdagen. Zo is de webshop opgepimpt met een pagina ‘kerstspecials’.

Daar zien we onder andere dadelnotenbrood, beenhamtaart, feestsalade, gehaktbrood, paté knoflook, een patétaart en paté wild zwijn. De lekkernijen zijn online te bestellen, en op speciale openingstijden af te halen. Het gaat hierbij om maandag, dinsdag en woensdag tussen 18.00 en 20.00 uur. Door nu te bestellen en later af te halen, worden lange wachttijden voorkomen. Dat is wel zo verstandig in deze tijd.

Naast kerstspecials bevat de webshop van Delikasa ook ‘specials’ als Doesburgse kaassalade, Delikasa worstjes, Doesburg kaatje en Doesburgse mosterdkaas. Daarnaast zijn allerlei Hollandse en buitenlandse kazen te bestellen, als ook notel zoals macadamia mix en olijven, salades en wijnen.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China