Boek en Buro, die op last van de coronamaatregelen voorlopig gesloten is, biedt op verschillende mogelijkheden aan om boeken te bestellen. De bestelde boeken worden bezorgd door winkelmedewerkers, of door Post.nl.

Online kan er bestel worden via www.boek-en-buro.nl of www.libris.nl. Hier worden niet alleen boeken aangeboden, maar ook populaire scheurkalenders en e-books en luisterboeken.

Ook is de winkel bereikbaar via mail doesburg@boek-en-buro.nl, telefoon 0313-472308 of WhatsApp 06-82872378.

‘Wat wij op voorraad hebben bezorgen we direct af winkel, of we bestellen het product en bezorgen deze binnen een straal van 5 kilometer zelf of laten deze bezorgen door Post.nl’, laat de Doesburgse boekhandel weten.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China