Door de gedwongen coronasluiting zet de winkel Spiritueel Tussen Hemel En Aarde in de Meipoortstraat, Facebook in als webshop. Op de tijdlijn worden in rap tempo producten uit het assortiment getoond, en hoe deze te bestellen.

Voor Roelien van Limbeek betekent de gedwongen sluiting van de spirituele winkel niet dat er niets meer mogelijk is. De Facebook-pagina van de winkel wordt nu gebruikt om foto’s van producten te plaatsen, die vervolgens per WhatsApp (06-42067883) kunnen worden besteld en thuis worden afgeleverd.

Zo is er een bezorgdienst opgezet, waarbij geldt: ‘vandaag bestellen is morgen in huis’.

De afgelopen dagen zijn er veel producten gepubliceerd op Facebook zoals boeken, edelstenen, ladenkastjes, boeddha-beeldjes, badzout, oorbellen, wierook, armbanden, kaarten en klankschalen. De pagina is te bereiken via https://www.facebook.com/pg/spiritueelonlinedoesburg/about/

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China