Doneria Pizzeria is als eetlocatie al een tijdje gesloten vanwege de coronamaatregelen, maar bezorgd maaltijden aan huis. En er is een winactie op Instagram.

Bij Doneria Pizzeria is het mogelijk om af te halen aan de Kerkstraat 57 (dinsdag tot en met zondag van 14.00 tot 21.30 uur), of om te laten bezorgen (op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 17.00 tot 20.30 uur, en op vrijdag en zaterdag van 17.00 tot 21.00 uur).

Er is een breed aanbod aan gerechten die afgehaald of bezorgd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld broodjes, kapsalon, friet en snacks, salades, soepen, pizza’s, schotels, pasta en kindermenu’s.

Daarnaast is er een winactie op Instragram, waarbij twee pizza’s naar keuze kunnen worden gewonnen. Om mee te doen moet de pagina van Doneria Pizzeria op Instragram volgen, de bewuste posting over de winactie ‘liken en onder dit bericht een vriend of vriendin ‘taggen’. Wie het bericht nog eens deelt op zijn of haar eigen pagina, maakt een dubbele kans om de actie te winnen. Op 20 december wordt de winnaar van de jongste winactie bekendgemaakt.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China