Cotton & Coffee trekt alles uit de kast om kleding en cadeaus te kunnen blijven leveren aan klanten nu de winkel gesloten is vanwege de coronamaatregelen. Zo kun je telefonisch of via sociale media bestellen, én is er een mogelijkheid voor windowshopping.

Het principe van windowshopping is even leuk als opvallend. Wie langs de fraaie winkel in de Boekholtstraat 9 loopt en in de etalage een leuk product ziet, kan hier een foto van maken en via WhatsApp (06-38143444) versturen en bestellen.

Verder deelt eigenaresse Rosalie Smeenk op Instagram en Facebook de hele week cadeau-ideeën en kledingtips, zodat je inspiratie voorbij ziet komen voor man, vrouw, jong en oud en iedere kledingstijl. Ook is het mogelijk om via Skype of Facetime ‘door de winkel te lopen’.

Daarnaast beschikt de winkel over een uitgebreide webshop op www.cottonandcoffee.nl, waar kleding, schoenen, woonaccessoires, keukenproducten, kinderboeken, cadeaus en kaarten kunnen worden besteld. De bestellingen worden mooi ingepakt, belooft Cotton & Coffee.

Wie telefonisch, via Instagram of via Facebook iets bestelt, ontvangt een online betaalverzoek via Tikkie. Daarnaast is het mogelijk om contant te betalen, wanneer de bestelling thuis wordt afgeleverd. Er wordt bezorgd in een straal van 20 kilometer om Doesburg. Bestellingen verder weg, worden verzonden. In ‘coronatijd’ is de verzending gratis, laat Rosalie weten.

In de webshop kan al vervroegd kleding en schoenen ‘in sale’ worden besteld. Rosalie: ‘Daarnaast verpakken wij onze leuke cadeauartikelen, die we extra mooi in kerstsfeer leveren’.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China