Koop lokaal online: Xycleservice start bezorgservice

Om onderdelen of accessoires van fietsen toch te kunnen leveren, is Xycleservice een bezorgservice gestart. Wie vandaag bestelt, krijgt vandaag geleverd.

Door de lockdown is de fietswinkel van Camiel Banda aan de Leigraafseweg gesloten. Maar om toch van dienst te kunnen zijn voor klanten, is er een bezorgservice in het leven geroepen.

Wie onderdelen of fietsaccessoires nodig heeft, kan bellen naar 0313-412727. Nog dezelfde dag wordt de bestelling geleverd.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑