Tennisvereniging Doesburg 2002 heeft voor oud-leden van de vereniging een voordelig ‘Welkom Terug aanbod’ samengesteld. Voor de actie komen oud-leden in aanmerking die hun lidmaatschap hebben opgezegd voor 31 december 2012. Met de actie wil de tennisvereniging het ledenaantal laten toenemen.

 

‘Mocht u oud lid van Tennisvereniging Doesburg 2002 zijn, dan denkt u vast nog wel eens met plezier terug aan die tijd dat u lekker een balletje kon slaan. Misschien bent u destijds gestopt vanwege een blessure of een te volle agenda? En is uw situatie weer gewijzigd maar bent u er niet aan toe gekomen het racket weer op te pakken?’, aldus Paul Zwiers namens de tennisvereniging.

 

Wie terugkeert als lid betaalt 99,95 euro per jaar en krijgt daarmee ruim 84 euro korting. Dit aanbod geldt voor spelers vanaf 18 jaar. Jeugd betaalt 49,94 euro per jaar, wat een voordeel inhoudt van 42 euro ten opzichte van het normale tarief. Zonder opzegging voor 01‑12-2014 wordt uw Welkom-Terug-lidmaatschap omgezet naar een standaard lidmaatschap voor een periode van 1 jaar tegen de reguliere tarieven en voorwaarden.

 

De tennisvereniging telt vier verlichte kunstgrasbanen en twee gravelbanen. Verder is het mogelijk om deel te nemen aan zogeheten club-toss avonden en kan er worden deelgenomen aan toernooien. Ook is het voor leden mogelijk om tennislessen te volgen.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de ledenadministratie Marion Rhemrev 0313-477091 (ledenadm@tvd2002.nl of info@tvd2002.nl )