KunstLab Doesburg naar voormalig pand Leuke Meuk

Het KunstLab in Doesburg zal binnenkort zijn intrek nemen in het voormalige pand van Leuke Meuk aan de Ooipoortstraat 35. Vanaf 1 mei is het KunstLab weer open voor publiek.

 

Samen met Werkgroep Vitalisering Binnenstad Doesburg zijn al eerder drie panden bekeken maar deze bleken geen optie. ‘Als alternatief werd ons dit prachtige pand aangeboden. We zijn Martin Beijer en de Werkgroep dan ook heel dankbaar want dit nieuwe pand biedt ons alle mogelijkheden om door te gaan met de KunstLab-winkel en de galerie, en met het geven van cursussen’, aldus Eric Rombeek namens KunstLab Doesburg.

 

De spullen van KunstLab liggen voorlopig opgeslagen in de Mosterdhoeve. Rombeek: ‘Deze moeten binnenkort worden opgehaald en naar dit pand gebracht. Als dat zover is doen we graag een beroep op onze leden en vrijwilligers. Bovendien moet het nieuwe pand ook worden ingericht. Daar hebben we nu wat ervaring mee en daarom kan dat ook sneller dan de vorige keer. Ook hiervoor dagen we graag onze leden uit om te komen helpen en/of om de mening over de inrichting te komen geven.’

 

Op de eerstvolgende culturele zondag op 3 mei zullen de deuren dan ook als vanouds weer geopend zijn en worden belangstellenden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in ‘het nieuwe KunstLab’.

 

1 reactie

  1. Theo Houkes

    Gefeliciteert hopen dat jullie daar wat langer mogen blijven sucses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑