De inschrijving voor ‘Doesburg maakt Stappen’ is gestart. Vanaf 18 april, de eerste dag van de Nationale Sportweek 2015, gaan deelnemers in 12 weken virtueel lopen van Doesburg naar Parijs. Doesburg maakt Stappen’ is bedoeld voor iedereen die in Doesburg woont, werkt of naar school gaat en die op een leuke en uitdagende manier iets aan beweging wil doen.

 

Meedoen aan Doesburg maakt Stappen is heel eenvoudig: een deelnemer schrijft zich in via de site www.doesburgmaaktstappen.nl als individu of met een team. Dagelijkse stappen en al de andere beweegactiviteiten, zoals fietsen, zwemmen, tuineren of sporten kunnen worden bijgehouden met onder andere de stappenteller. Hoe meer beweging hoe eerder in Parijs. Deelnemers dagen zichzelf of elkaar uit om  dagelijks 10.000 stappen te zetten en in 12 weken wordt Parijs bereikt. Daarbij is voldoende dagelijkse beweging gerealiseerd voor een actieve en gezonde leefstijl.

 

‘Doesburg Maakt Stappen’ werkt verder aan een exclusief en veelal gratis activiteitenprogramma op het gebied van bewegen en gezondheid voor alle deelnemers. Deelnemers krijgen onder meer gratis tips en voorlichting over een vitale leefstijl gedurende het gehele project. Kosten voor deelname aan ‘Doesburg Maakt Stappen’ inclusief programma en stappenteller bedragen 12,50 euro.

 

Informatie is te vinden op: www.sportenindoesburg.nl, klik op activiteiten en dan op de button van ‘Doesburg Maakt Stappen’. Direct inschrijven kan via de site www.doesburgmaaktstappen.nl