Kunstlab Doesburg trekt wekelijks 250 bezoekers

Het op 17 mei geopende Kunstlab Doesburg krijgt per week ongeveer 250 bezoekers over de vloer in de zaak in de Meipoortstraat 7. Tijdens evenementen wordt dit aantal zelfs op een dag behaald, laten de organisatoren van Kunstlab Doesburg weten.

 

Vanaf de opening weten mensen de weg naar de kunstvestiging te vinden. ‘We draaien nu bijna twee maanden en hebben per week gemiddeld zo’n 250 bezoekers. Tijdens evenementen halen we dat aantal zelfs op een dag’, staat te lezen in de nieuwsbrief van Kunstlab Doesburg.

 

Iedere maand wordt er in de week voor de culturele zondag een nieuwe thema expositie ingericht. Deze maand is werk te zien in het thema ‘Stilleven’. Daarnaast is er in het Kunstkabinet werk te zien van alle mensen die zich hebben aangesloten bij het Kunstlab. Dat zijn er inmiddels 44.

 

Kunstlab Doesburg verzorgt onder andere kinderfeestjes. Het eerste kinderfeestje heeft inmiddels plaatsgevonden in de kunstwinkel en de volgende staat op stapel. De kinderfeestjes worden op woensdag- en zaterdagmiddag gehouden en zijn geschikt voor groepen van ongeveer 10 personen.

 

 

1 reactie

 1. Lo Cohen

  Dat verdient een compliment.
  Het is met veel enthousiasme en inzet tot stand gebracht.
  Doorzettingsvermogen maakt ‘iets’ van ‘niets’.
  “Kunst verbindt”, is hiermee bewezen.

  Chapeau Elma van Kruijssen, een gewedlig initiatief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑