Jongerencentrum 0313 Doesburg gaat een kunstproject draaien gebaseerd op landschapskunsten. Hiervoor zoekt het jongeren uit Doesburg en wordt op 6 januari een informatiebijeenkomst belegd.

In Doesburg wordt er flink geklust. Ook jongeren hebben hier al een steentje aan bijgedragen. Ze hebben de tunnel in de Panovenweg een nieuwe artistieke look gegeven. Dit heeft 0313 Doesburg gedaan in samenwerking en in opdracht van gemeente Doesburg. Dit project is in mei vormgegeven.

Er komt een nieuw kunstproject waarbij we weer de samenwerking aangaan met de gemeente en opzoek zijn naar jongeren die mee willen doen. Er is een kunstenaar (Andy Goldsworthy) gevraagd om dit project uit te voeren. Hoe het eruit komt te zien? Daar hebben we jullie ideeën voor nodig.

Maria Driessen komt op woensdag 6 januari om 19.30 uur een presentatie geven over het project en wil graag met jullie het gesprek aangaan om het project vorm te geven. Het kunsproject zal gebaseerd word op landschapskunsten (Landart). Wil je weten wat Landschapskunsten precies is? Kom dan naar de presentatie en laat je fantasie los op het project!

Ben jij tussen de 14 en 23 jaar? Ben jij geïnteresseerd in het Landart kunstproject met Andy Goldsworthy? Kom dan naar de presentatie van Maria Driessen op woensdag 6 januari om 19:30 uur. Waar? 0313 Doesburg, de Linie 2 6982 AZ.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgHotel Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.