Kunststofijsbaan in centrum van Doesburg

In het centrum van Doesburg staat op 8 januari 2011 een kunststofijsbaan. De baan komt bij de Martinikerk. Naast de schaatsbaan zijn er nog meer activiteiten waarbij bewegen, gezondheid en gezelligheid de kernwoorden zijn.


De kunststofijsbaan op 8 januari maakt onderdeel uit van de Actieve Sportmarkt Doesburg, een dag waarop diverse activiteiten voor jong en oud worden gehouden. Zo zijn er sportclinics van sportverenigingen, is er een springkussen en zijn er elektronische dansmatten.


Actieve Sportmarkt Doesburg begint om 11.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De dag wordt georganiseerd door Breedtesport Doesburg. De kunststofijsbaan gaat om 10.00 uur open en sluit om 22.00 uur. De entrée van de schaatsbaan is gratis.

4 reacties

 1. Global Green Ice

  De foto bij dit artikel is van een Global Green Ice kunststof ijsbaan, die deze kunststof ijsbaan niet levert. Kan dat zomaar ?

 2. Richard Kok

  @Global Green Ice
  De foto is afkomstig van de flyer die in Doesburg is verstuurd en als dusdanig gebruikt voor dit artikel. Vandaar.

 3. Casper Bakker

  @Global Green Ice: Nee dat kan niet zomaar. Ik zou contact opnemen met Breedtesport Doesburg en daar eventueel gewoon een claim neerleggen. Ooit moeten ze het leren.

 4. Breedtesport Doesbug

  Beste Casper en andere lezers. De foto die door Breedtesport Doesburg gebruikt is in diverse uitingen ter promotie van de kunststofijsbaan is wel degelijk rechtmatig verkregen! Sterker nog, de leverancier – een samenwerkingspartner van Global Green Ice – heeft de foto zelf aan ons verstrekt ter promotie van hun eigen product! E.e.a. berust dus slechts op een misverstand, aangezien de een niet op de hoogte was van verhuur van de baan door de ander op 8 januari a.s. Breedtesport Doesburg treft dus geen enkele blaam, toch Global Green Ice?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑