Mede door het succes van de kroegquiz afgelopen weken in Café Dumidi in Doesburg komt er een speciale oudejaarsquiz op 29 december. Deze eerste oudejaarsquiz moet een jaarlijks evenement worden, vinden de organisatoren Viking Adventure Sport en Café Dumidi.


De Oudejaarsquiz op 29 december begint om 18.30 uur met een stamppotbuffet. Daarna geven de quizmasters de aftrap voor acht spelrondes. Elke spelronde bevat tien vragen over onder andere film en muziek. De nadruk bij de Oudejaarsquiz ligt vanzelfsprekend op wat er het afgelopen jaar allemaal het nieuws beheerste.


Maximaal veertig personen kunnen deelnemen aan de Oudejaarsquiz. Deelnemers kunnen zich tot 23 december aanmelden bij Café Dumidi. Deelname aan de quiz inclusief het stampotbuffet bedraagt 10 euro per persoon. Er wordt gestreden in groepen van maximaal vijf personen.


Afgelopen weken hielden Café Dumidi en Viking meerdere kroegquizen. Vorige week werd bekend dat het team van The Magnificent Four de kroegquiz won. Het winnende team kreeg een diner aangeboden bij restaurant De Burgemeester in Doesburg.