De vijfde en laatste Montmartre markt van het seizoen wordt op zondag 27 augustus van 10.00 tot 17.00 uur gehouden in het historische centrum van Doesburg.

De vier eerdere markten van dit seizoen waren een groot succes met veel publiek en een uitstekende sfeer, zo meldt de organisatie. Vooral de editie van 30 juli werd druk bezocht.

Ook de laatste editie voor dit seizoen wordt weer gehouden op de Vischmarkt en in de Roggestraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd.

De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op de markt leuke kramen met Frans gerelateerde producten zoals wijn, kaas en noten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken.

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Al Capone met swingende Django Reinhardt klanken of naar Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel JOIE DE VIVRE op zondag 27 augustus in Doesburg.

Ter afsluiting van het ‘Montmartre seizoen 2017’ zal het Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg een Frans getint concert geven met de toepasselijke titel ‘Muziek a la Montmartre’. Aanvang van dit concert om 14.30 uur tegenover De Waag.

De organisatie laat weten ook volgend jaar weer graag deze Franse markten te houden in de zomermaanden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.