De laatste Montmartre markt van dit seizoen vindt zondag 28 augustus plaats. Van 10.00 tot 17.00 uur kun je terecht op het Roggeplein/Vischmarkt en de Roggestraat. Wie daarvoor belangstelling heeft, kan nog een kraam huren.

Na de drie eerdere succesvolle Montmartre Markten in het historische centrum van Doesburg vindt zondag 28 augustus de vierde editie van dit jaar georganiseerd.

Roggestraat
De festiviteiten vinden plaats op het Roggeplein/Vischmarkt en de Roggestraat. Dit gebied wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd.

De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre Markt.

Kramen
In de kramen vind je Frans gerelateerde producten als wijn, kaas en noten, maar eveneens antiek, brocante, sieraden, oud servies, kunst en boeken.

Ook de portretschilder, de Franse musette en de swingende en jazzy klanken van onder andere Django Reinhard ontbreken niet.

Voor belangstellenden zijn nog kramen beschikbaar. Neem daarvoor contact op via e-mailadres info@stein.nl.

Dit is zoals gezegd de laatste Montmartre Markt van het seizoen. Voor volgend jaar staan ze gepland op de laatste zondag van de maanden april, mei, juni, juli en augustus.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgLa BoucherieStadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

Foto: Carolien de Vries