Laatste Open Coffee Doesburg dit jaar op 7 december

De laatste OpenCoffee Doesburg van 2011 gaat plaatsvinden op woensdag 7 december. Het moment voor ondernemend Doesburg om nog voor het welverdiende Kerstreces het netwerk uit te breiden dan wel te onderhouden en te verstevigen.


Tijdens de laatste bijeenkomst op 2 november jongstleden vonden weer meer dan 60 ondernemers de weg naar het Gasthuis du Soleil in Doesburg om daar gezamenlijk koffie te drinken en te netwerken in een informele sfeer. Opvallend is ook dat steeds meer ondernemers van buiten Doesburg over de drempel van het Gasthuis heenstappen.


De OpenCoffee Doesburg krijgt bij steeds meer Doesburgse ondernemers een vaste plek in de agenda en goed is het ook te zien dat er in november ook weer vele nieuwe gezichten welkom geheten mochten worden, zo laat medeorganisator Jan Strating weten.


De eerstkomende OpenCoffee Doesburg vindt plaats op woensdag 7 december. Binnenlopen kan vanaf 08.30 uur bij het Gasthuis du Soleil aan de Gasthuisstraat 8 te Doesburg. Meer informatie en aanmelden(niet verplicht) via www.opencoffeedoesburg.nl

1 reactie

 1. rene van doornum

  Aloha Richard!,

  Inmiddels weer de boel aan de kant.
  Ondanks het slechte weer deze laatste OCD wel 70(!!!) mensen binnen gehad! Dit was een van de drukst bezochte OCD’s van het jaar. Vooral alweer (!) veel nieuwe gezichten van mensen van buiten Doesburg. Leuk he? Maar, weet je wat? Het is dan ook ECHT gezellig hier, al die drukte en geroezemoes….
  En….jij was er ook eventjes, dus.
  Nog een fijne decembermaand toegewenst. Dit jaar zat het er niet in om mee te werken aan het plan ivm de feestmaand. Volgend jaar maar.
  Grtz. Rene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑