De laatste Open Coffee Doesburg van 2010 gaat plaatsvinden op woensdag 1 december vanaf 08.30 uur in Gasthuis du Soleil. Bij de vorige bijeenkomst op 3 november bevond zich onder de zestig aanwezigen de plaatsvervangen burgemeester, Ella Schadd.


De Open Coffee Doesburg is een prima moment voor ondernemend Doesburg om nog voor het Kerstreces het netwerk uit te breiden dan wel te onderhouden en te verstevigen.


Tijdens de laatste bijeenkomst op 3 november vonden meer dan zestig ondernemers de weg naar het Gasthuis du Soleil in Doesburg om daar gezamenlijk koffie te drinken en te netwerken in een informele sfeer. Opvallende aanwezige was daar mevrouw Ella Schadd, de plaatsvervangend burgemeester van Doesburg, die eens kwam informeren wat deze ondernemersochtend inhield.


De Open Coffee Doesburg krijgt bij steeds meer Doesburgse ondernemers een vaste plek in de agenda en goed is het ook te zien dat er in november ook weer vele nieuwe gezichten welkom geheten mochten worden, zo laat de organisatie weten.