Lancering Kidzlab in Doesburg

Op vrijdag 31 juli wordt het Kidzlab in Doesburg gelanceerd. Het Kidszlab is onderdeel van het Kunstlab Doesburg en toont het werk van kinderen.

 

Van 27 juli tot en met 31 juli organiseert het Kunstlab Doesburg een creatieve week voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Deze week gaan de kinderen op ontdekking in een kunstzinnige wereld.

 

Samen proberen we allerlei technieken uit, van schilderen op doek tot muziek maken met een Djembe, van proefjes op het IJselstrand tot het uitwerken van een mediacampagne. Aan het einde van deze week wordt het Kidzlab gelanceerd, het Kunstlab voor kinderen.

 

Gedurende heel de week houden de kinderen een verslag bij van de activiteiten van de dag. Aan het einde van de week brengen zij als echte reporters een verslag van de hele week. Zij bepalen zo mee hoe het Kidzlab eruit zal zien.

 

In september gaat het Kidzlab van start met allerlei creatieve activiteiten met net dat ietsje meer onder andere een naaicursus, creatieve begeleiding voor kinderen met dyslexie, faalangst en hoogbegaafdheid en natuurlijk een kinderatelier. Het Kidzlab staat voor betaalbare, laagdrempelige creatieve activiteiten en begeleiding zodat iedereen mee kan doen.

 

3 reacties

 1. Muriel Goud

  Beste organisator en begeleider van Kidslab,
  Ik vroeg me af of jullie in de herfstvakantie 18-25 oktober ook een kidslabweek organiseren. Dit lijkt me heel leuk voor mijn dochtertje. Ik kan het niet vinden op jullie agenda.
  Kunnen jullie me berichten of zoiets in de planning zit?
  met vriendelijke groet,
  Muriel Goud

 2. Mieke Wijnakker

  Ja dat gaan wij zeker doen, nog niet zeker is of het een 3daagse wordt of een week, en moet zeker nog in de agenda geplaatst worden. De week in de Grote vakantie was een enorm succes. De kinderen kwamen elke dag met zoveel plezier binnen. Ideaal voor werkende ouders met schoolgaande kinderen.

 3. Mieke Wijnakker

  Hallo Muriel,
  Van 26 tot en met 30 oktober hebben we Kunstweek in de Herfstvakantie. Er is een inloop elke ochtend vanaf 09.30u en om 16.30u kan uw kind weer opgehaald worden. De kosten zijn € 25,00 per dag inclusief lunch, fruit, drinken, versnapering en materialen. Minimale opgave 3 dagen.
  Als u uw kind opgeeft via kunstlabdoesburg@gmail.com hebben wij ook gegevens nodig zoals adres, geboortedatum, allergie een telefoonnummer waarop u te bereiken bent bij eventuele calamiteiten, evt. andere bijzonderheden.
  Groetjes,
  José en Mieke van Het Kidzlab

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑