Wereldwinkel Doesburg werkt uitsluitend met vrijwilligers en is op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen. De organisatie die wil bijdragen aan het bevorderen van eerlijke handel, ook wel fair trade genoemd, zoekt meerdere vrijwilligers.

 

‘We verkopen authentieke en originele producten uit verschillende culturen, die zijn geproduceerd en worden verhandeld met respect voor mens en milieu. Wereldwinkel Doesburg steunt hiermee de producenten uit de armste ontwikkelingslanden bij het opbouwen van een behoorlijk bestaan’, aldus Lidy Richters van Wereldwinkel Doesburg.

 

In beginsel draaien alle vrijwilligers mee in de winkelverkoop, een dagdeel per week en af en toe een dagdeel op de zaterdag. Nieuwe medewerkers krijgen na een kennismakingsgesprek een ruime inwerkperiode.

 

Voor nieuwe medewerkers geldt een proefperiode van 3 maanden, daarna worden de ervaringen van beide kanten bekeken, gevolgd door een besluit, wel of geen medewerker worden van de wereldwinkel.

 

Mocht je interesse hebben, beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift, onderschrijf je de doelstelling van de organisatie, vind je het leuk om samen te werken en om mensen te ontmoeten en heb je de intentie om voor langere tijd in de wereldwinkel actief te zijn. Neem dan contact op met Wereldwinkel Doesburg via telefoonnummer 0313 475412.

wereldwinkel