Leefstijlcursus ‘Gewicht op maat’ bij PlusFit Doesburg

PlusFit Doesburg start in februari met de leefstijlcursus ‘Gewicht op maat’. Deelnemers worden 14 weken lang begeleid op alle gebieden van gezondheid met als doel om gewichtsverlies en -behoud te behalen.

Bij leefstijlcoaching wordt verder gekeken dan alleen het bewegen. Voeding, ontspanning en motivatie zijn belangrijke factoren voor het blijven volhouden va het gewenste beweeggedrag, meldt PlusFit.

Daarom start PlusFit in februari met de leefstijlcursus ‘Gewicht op maat’. Deze cursus duurt 14 weken waarbij je personal training met onbeperkt fitness krijgt aangeboden. Verder ontvangt de deelnemer een persoonlijk voedingsadvies en zijn er wekelijkse groepsbijeenkomsten. Doel is om gewichtsverlies te behalen en het nieuwe gewicht te behouden.

De leefstijlcursus duurt 14 weken en kost 18 euro per week. Veel verzekeraars vergoeden een deel van deze kosten. Joey Pelkman van PlusFit is voedingsconsulent en aangesloten bij de beroepsvereniging BGN.

Meer weten over deze leefstijlcursus of inschrijven kan hier.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Bij Menzis is er geen (deel) vergoeding mogelijk, niet vanuit de basis verzekering of de aanvullende verzekering.
    Jammer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑