Op woensdag 15 april is er weer Leestafel-ochtend in de foyer van de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 in Doesburg. Van 10.00 tot 13.00 uur kunnen belangstellende op hun gemak rondsnuffelen in de uitgestalde nieuwe boektitels. De toegang is gratis.

 

Tijdens de Leestafel zijn op een lange tafel in de foyer nieuw uitgekomen boeken in te zien. Er is een diversiteit aan genres: romans, gedichten, thrillers, avontuur, fictie en non-fictie, die uitnodigen om samen te praten over boeken en schrijvers onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Kijk op uw gemak of de stijl, het verhaal, of het genre u aanspreekt. Wat er deze keer aan nieuwe uitgaven wordt gepresenteerd blijft tot 15 april een verrassing. U kunt in ieder geval rekenen op interessante, verbazingwekkende en mooie nieuwe boeken.

 

De boeken zijn te koop, maar dat is niet het uitgangspunt. Boekhandel Boek en Buro Doesburg verleent belangeloos zijn medewerking om van De Leestafel een succes te maken.

 

Steeds meer lezers weten de maandelijks terugkerende Leestafel te vinden. Alleen, of samen met een vriend of vriendin. Ook leesclubs in Doesburg en omgeving hebben de Leestafel ontdekt. Dat dit initiatief wordt gewaardeerd, blijkt wel uit de regelmatig terugkerende bezoekers.