Sportclub Doesburg begint 2016 met twee activiteiten. Op zondag 3 januari wordt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden en op 8 januari worden lege flessen verzameld waarmee geld wordt gegenereerd voor de jeugd.

De nieuwjaarsreceptie op 3 januari begint om 14.00 uur. Om 15.00 uur geeft de voorzitter een nieuwjaarstoespraak. Plaats van handeling is sportpark Looiersweg.

Op vrijdagavond 8 januari gaat de lege flessenactie van start. Vanaf 18.00 uur wordt begin gemaakt van een ophaalronde door de stad, oranjebuurt, Molenveld, Tranendal en de Ooi. Wie niet thuis is, wordt gevraagd om de lege flessen in een tasje aan de deur te hangen. Ook is het mogelijk om de lege flessen te brengen. Bij het sportpark aan de Looiersweg staat een flessencontainer.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgHotel Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.