Karlista Fontijn gaat in 2016 weer lessen medetiren en mindfulness geven in Het Arsenaal in Doesburg. De lessen vinden een keer in de veertien dagen plaats op donderdag.

Bij het mediteren leer je hoe je jezelf kunt ontspannen. Het helpt je de dagelijkse zaken en zorgen die ons helemaal in beslag nemen, te ontstijgen. Via meditatie krijg je de mogelijkheid om op een positieve en rustige wijze je eigen energie huishouding te onderhouden, te zuiveren, te verbinden en te versterken.

Tijdens het mediteren worden verschillende technieken aangeleerd, zoals ontspanningsoefeningen, visualisatie oefeningen en ademhalingstechnieken Al gauw ga je ontdekken hoe krachtig deze oefeningen zijn en ervaar je de positieve betekenis ervan.

Daarnaast biedt meditatie een weg naar zelfkennis en geestelijke ontwikkeling. Het is een manier om bewuster om te leren gaan met je innerlijke mogelijkheden en een alert creatief bewustzijn te scheppen.

Een les duurt anderhalf uur en kost 12,50 euro. Voor meer informatie: Karlista Fontijn 0575-465501/ 06-37307452

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgHotel Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.