Limehouse Jazzband te gast in het jazzcafé in Gasthuiskerk

Op maandag 2 oktober speelt vanaf 19.30 uur de Limehouse Jazzband in het jazzcafé van Gasthuiskerk Doesburg. De Limehouse Jazzband werd in 1965 opgericht in Haarlem. Het orkest speelt Classic New Orléans Jazz uit 1920 – 1932 in de traditie van Fletcher Henderson, Luis Russell, Mc Kinney’s Cotton Pickers, Jean Goldkette, Bix Beiderbecke, Frank Trumbauer en Duke Ellington.

De hoogtepunten in de historie van de band zijn talrijk. Zo was er in 1972 een eerste prijs op het Concours Breda Jazzfestival, en speelde de band in 2004 op het fameuze North Sea Jazzfestival en in 2005 op het International New Orléans Jazzfestival in Ascona. Sinds 2006 werd er getourd door onder andere Duitsland, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland

Elke eerste maandag van de maand kunt u in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en … goed gezelschap. De entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay when you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig!

Het optreden op 2 oktober begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑