Doesburg krijgt weer een lingeriezaak. In de Meipoortstraat in het pand waar jarenlang diverse horecabedrijven hebben gezeten, komt Le Cherie Lingerie.

Naast een collectie lingerie verkoopt Le Cherie Lingerie ook bad- en nachtmode, ondermode en shapewaer. De zaak wordt gerund door Wendy Miechels.

‘We hopen 26 april open te gaan, maar er moet nog het een en ander gebeuren. Gisteravond hebben we het huurcontract getekend en nu moeten we in sneltreinvaart alles regelen’, aldus Miechels.

Miechels is geen onbekende met lingerie. In 2015 startte ze als lingerieconsulente en kwam ze bij mensen thuis. Vervolgens is ze in Dieren een zaak gestart, maar die werd te klein. Door een telefoontje uit Doesburg werd ze geattendeerd op het pand aan de Meipoortstraat.

Dit pand, waar veel horecazaken in hebben gezeten, deelt ze met de nieuwe eigenaar Asad. Die gaat de keuken gebruiken om chutneys te maken en de voorzijde van de zaak wordt de lingeriewinkel. Tussen de keuken en de winkel wordt een wand geplaatst.

Daarnaast komt er een nieuwe vloer in en worden de muren geverfd. ‘We hopen dat we 26 april gaan halen. Het assortiment bestaat uit merken en producten voor het middensegment. Een goede bh voor een goede prijs. We hebben er erg veel zin in’, aldus Miechels, die haar zaak in Dieren dus verhuist naar Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.