Hotel Doesburg aan de IJssel pakt dit jaar flink uit met Kerst. Zowel op eerste als op tweede Kerstdagen houdt Hotel Doesburg een ‘Live Cooking kerstbuffet’. Het buffet bestaat uit soepen, koude gerechten, warme gerechten, gerechten a la minute bereid door de koks, garnituren en desserts.
Op 25 en 26 december begint het kerstbuffet om 18.00 uur met een welkomstdrankje. Het is een 3 uur durende all inclusive buffet voor een vaste prijs van 44,50 euro per persoon. Dit is inclusief drinken. Kinderen tot vier jaar kunnen gratis aanschuiven, kinderen van 4 tot 12 jaar krijgen 50 procent korting.
‘Op beide dagen is onze keuken vanaf 12.00 uur geopend en bent u ook van harte welkom voor een a la carte lunch’, aldus Joop Bergevoet van Hotel Doesburg.
Naast Kerst pakt Hotel Doesburg ook uit op nieuwjaarsdag. Vanaf 11.30 tot 14.00 uur biedt het hotel een nieuwjaarsbrunch aan.