Loet All Wear failliet verklaard

Kledingzaak Loet All Wear in Doesburg is door de rechtbank failliet verklaard. De winkel, gevestigd in de Kerkstraat 37, houdt nog wel een opheffingsverkoop, zo staat te lezen op Facebook.

Het faillissement is op 1 juli uitgeroepen door de rechtbank in Gelderland. Er is een curator aangesteld door de rechtbank, zo meldt FaillissementsDossier.nl.

Op Facebook laat Loet All Wear weten dat het helaas de deuren gaat sluiten. ‘Vanaf vandaag (1 juli, red.) starten we met de opheffingsuitverkoop. Onze openingstijden voor de komende 4 weken zijn: maandag en dinsdag gesloten en op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Let op, aanstaande zaterdag zijn we gesloten’, meldt het team van Loet All Wear.

Loet All Wear werd gerund door Lia Makarawung. De website is inmiddels uit de lucht gehaald.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

3 reacties

  1. Frans van der Krul

    Sterkte

  2. Yvonne Visser

    Heel veel sterkte! Ik zal de winkel missen, de kleding vond ik altijd heel leuk en ik werd altijd goed geholpen! Herk triest, ik leef met jullie mee!

  3. Catrien Bruil

    Lieve Lia, wat een naar bericht. Ik wens hè heel veel sterkte en wijsheid de komende tijd. Maar ik weet dat je een kanjer bent, en ook deze malaise weer weet te overwinnen. Je prachtige gezin zal je steunen! Als ik wat voor je doen kan, hoor ik het wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑