Logict maakt app voor DoesburgDirect.nl

DoesburgDirect.nl is sinds vandaag ook via een speciale app op de mobiele telefoon te bekijken. Wie de gratis app uit de iTunes-store download, blijft altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Doesburg. De app is gebouwd door Logict. Het gaat om een app voor de iPhone die tevens te gebruiken is voor een iPod touch en iPad. De app bevat headlines van de laatste nieuwsberichten op DoesburgDirect.nl. Bij het aanklikken van een headline verschijnt het complete bericht.

 

De app is gemaakt door Logict, het internetbedrijf van de Doesburgse ondernemers Casper Bakker, Stephan Groen en Pascal Kousbroek. Logict maakt sinds 2007 alledaagse webapplicaties voor het MKB. Verder is het bekend van voorraadbeheerprogramma Picqer en Earny, een online factureringstool.

 

De hoofdredactie van DoesburgDirect.nl is blij met de jongste ontwikkelingen. ‘Enkele weken geleden heeft de website een nieuwe uitstraling gekregen en nu is er heuse app. Hiermee hopen we nog beter in te kunnen spelen op de behoefte van mensen die op de hoogte wil blijven van het nieuws uit Doesburg. Het gebruikersgemak staat altijd voorop en de mannen van Logict hebben puik werk geleverd met het bouwen van een app’, aldus Richard Kok, founder van DoesburgDirect.nl.

 

Download hier de app van DoesburgDirect.nl

 

app

 

5 reacties

 1. Frans van der Krul

  Ik ben niet zo handig in deze dingen, maar is dit een app voor Apple of Android?
  Heb een Samsung.

 2. Petro van Dijk

  Waar blijft de Android versie. Markt is groter dan Apple.

 3. Casper Bakker

  Beste Frans en Petro,

  De iOS app is een hobby van ons en hebben zelf alleen maar iPhones. Dat is dus de simpele reden dat er nu alleen een iOS versie is. 🙂 Mochten er Android ontwikkelaars zijn onder de volgers van DoesburgDirect, kunnen we altijd eens kijken of we samen een Android versie kunnen maken, maar voorlopig komt hij in ieder geval niet uit onze koker.

 4. Wil van Dooren

  vraag waarom op Itunes en niet via playstore waar de meeste mobieltjes op draaien???

 5. Stephan Groen

  Dat antwoord heeft Casper boven je gegeven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑