Leden van netwerkvereniging Hanzegilde Doesburg kijken terug op een succesvolle Hanzenetwerklunch. Deze werd maandag 4 maart voor de tweede maal gehouden in Gasthuis du Soleil, de locatie waar Hanzegilde Doesburg

 

In samenwerking met Hanzegilde Doesburg, die zich begin dit jaar vestigde in Gasthuis du Soleil, organiseerde Désirée Kester deze laagdrempelige Hanzenetwerklunch voor ZZP-ers en MKB’-ers die hun netwerk willen vergroten.

 

‘De kwaliteit en efficientie van een netwerklunch komt vooral ten goede aan alle deelnemers door kennis en kunde met elkaar te delen. Sommigen ondernemers zijn sterk op het gebied van financien, anderen met social media en weer anderen met marketing en sales’, aldus Kester.

 

Door samenwerking en door kennis en kunde te delen kan menig ondernemer doorgroeien, is de stellige overtuiging van initiatiefneemster Kester.

 

Op de locatie van Gasthuis du Soleil aan de Gasthuisstraat 8 is tevens gelegenheid om flexwerkplekken te huren voor een vast bedrag per maand. Naast de netwerk lunch worden geregeld thema-avonden georganiseerd. Kester: ‘Gedurende de netwerklunch kunt u de flexwerkplekken bekijken en nadere informatie inwinnen’

 

De Hanzenetwerklunch vindt plaats op iedere eerste maandag van de maand van 12.00 tot 14.00 uur. In verband met Pasen is de eerst volgende op 8 april. Voor algemene informatie over de Hanzenetwerklunch kunt u contact opnemen met Désirée Kester mail desireekester@dkester.nl. Aanmelden als lid van Hanzegilde Doesburg kan via Ilse.schrijver@upcmail.nl.

Netwerklunch Hanzegilde Doesburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Arvid Ehlert (photographynow.nl)