Maan van The voice of Holland naar Doesburg

Maan, de zangeres die The voice of Holland 2016 won, komt naar Doesburg. Ze treedt op 15 juli op tijdens het Pleinfeest op Doesburg Binnenste Buiten.

Het is Aloys Seegers van Alfun gelukt om weer een grote naam aan te trekken tijdens de avondfeesten in Doesburg. Nadat eerder bekend werd dat Vato Gonzalez & MC Tjen op het Pleinfeest draaien, is nu ook Maan vastgelegd voor een optreden.

Maan won begin vorig jaar The voice of Holland. Kort daarna bracht de zangeres de single ‘Perfect World’ uit, geproduceerd door Hardwell. Snel daarna ontving ze een gouden plaats voor deze single.

Maan treedt op 15 juli vanaf 19.30 uur op. Ze is de laatste artiest uit een driedaagse serie. Op 14 juli staan Vato Gonzalez & MC Tjen op het programma en op 13 juli er de ‘Doesburg Goes Foute Party’ van Q Music.

Het Pleinfeest in Doesburg is een gratis toegankelijk festival, georganiseerd door Alfun Events & Catering in samenwerking met Rotra Leading Logistics.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

 

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑