Maarten Peul van Sportclub Doesburg is geselecteerd voor het streekteam dat op 8 juli een wedstrijd speelt tegen De Graafschap. Peul is de enige speler van Sportclub Doesburg die is geselecteerd. De wedstrijd wordt gespeeld op de sportvelden van HC’03 in Achter-Drempt.


Peul is geselecteerd voor de positie van rechtermiddenvelder. Voor dezelfde positie is Jody Kohler van Pax geselecteerd. Voor elke positie heeft Theo van Londen, trainer van het streekteam, twee spelers gekozen. Van Londen wordt geassisteerd door voormalig Doesburger en ex-international Paul Bosvelt.


Namens buurtvereniging Angerlo Vooruit komen rechtsback Wesley Olthof en centrale middenvelder Simon Rooks in actie. De andere ‘buurman’, HC’03, levert vier spelers. Voor De Graafschap staat de wedstrijd in het teken van de voorbereiding op de nieuwe competitie.


De wedstrijd op 8 juli begint om 19.00 uur. De entree bedraagt 8,50 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot zestien jaar. Sportpark ’t Doornslag is gesitueerd achter de kerk in Achter-Drempt en te bereiken via de Zomerweg.