Fabels in Doesburg na vier dagen alweer dicht

Slecht vier dagen na de opening is brasserie Fabels in Doesburg alweer dicht. Op last van de gemeente is het nieuwe horecabedrijf in de Meipoortstraat gesloten. Reden van de sluiting is dat het horecabedrijf niet over de vereiste vergunningen beschikt.


Dat meldt de website van De Gelderlander. Volgens eigenaar Hugo Weis van Fabels is er sprake van bureaucratie in Doesburg. Hij heeft de verklaring omtrent goed gedrag aangevraagd, maar nog niet binnen. ‘Maar ik heb vanwege mijn bedrijf in Arnhem al wel een Bibob-verklaring’, aldus Weis in op DeGelderlander.nl.


Hoe lang het duurt voordat Fabels weer open mag is onduidelijk. Brasserie Fabels gaat verse Vlaamse frieten, kwaliteitsnacks, luxe belegde broodjes, goede kop koffie en lekker getapt bier aanbieden, zo stond recent op het pand te lezen.


Zie ook:
Nieuwe horecazaak Fabels eten & drinken in Meipoortstraat

2 reacties

 1. Natasja de Jong

  Gelukkig kan ik iedereen mededelen dat Fabels a.s. zaterdag de 18de gewoon weer open mag en niet alleen met vlaamse friet maar ook met heerlijke versbelegde broodjes.Ik wil daarom ook iedereen uitnodigen om een kijkje te komen nemen.Het is zeer de moeite waard.

 2. Henk Berends

  Mijn complimenten,

  Ik heb er heerlijk gegeten,

  Het ziet er prima uit,

  Goede en correcte bediening,

  Graag tot ziens,

  Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑